OVER MIJ

Mieke Vendel - The Paperwork FactoryHierbij stel ik mezelf graag in het kort aan je voor en kun je iets meer lezen over mijn achtergrond en mijn werkervaring.

Mijn naam is Mieke Vendel. Ik ben in 1995 afgestudeerd als sociologe met als studierichting Arbeid en Organisatie. Na mijn studie kreeg ik na een aantal verschillende banen de mogelijkheid om in de tijdschriftenwereld te werken, iets wat mij al heel lang aantrok. Ik heb dan ook 14 jaar bij Sanoma Media gewerkt, waarvan 12,5 jaar met veel plezier als redactieassistente bij het weekblad Flair.

Sinds 1 september 2013 ben ik in deze functie boventallig geworden vanwege een grote reorganisatie. Vanaf die datum tot 1 december 2014 heb ik, op basis van detachering, nog ruim een jaar voor Sanoma gewerkt. Als assistent van de uitgever van de woonbladen èn als redactieassistent voor Ariadne at Home, Seasons en Home & Garden. Ik heb hiermee een brede ervaring èn een breed netwerk in de tijdschriftenwereld opgebouwd.

In mijn werk ben ik iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ik hou me aan gemaakte afspraken en zorg ervoor dat afgesproken deadlines gehaald worden. Ik beschik over goede communicatieve vaardigheden, mijn werk is inzichtelijk voor anderen en ik communiceer hier helder over. Het liefste ben ik een spin in het web, waarbij ik graag zelfstandig werk maar ook veel waarde hecht aan een prettige samenwerking met collega’s en opdrachtgevers. Hierin kan ik, met de nodige humor, een goede balans vinden. In mijn werk organiseer en improviseer ik graag en zie ik eerder kansen dan problemen. Als dingen niet soepel lopen vind ik daar doorgaans een creatieve oplossing voor. Ik word graag uitgedaagd en hou van afwisseling. Ik vind het belangrijk betrokken te worden en me betrokken te voelen bij de organisatie of het bedrijf waar ik voor werk.

Als je nog meer over me wilt weten: ik heb een profiel op Facebook en Linkedin en ik heb een account op Pinterest en Instagram. Ik hou van wandelen en reizen en daar mooie foto’s van maken (die kun je terugvinden op Instagram).

Mocht je geïnteresseerd zijn: ik heb in 2014 een reis naar Australië gemaakt en daarover een reis blog bijgehouden. Bekijk hier mijn blog.

Mieke Vendel