KLANTEN

 

Redactioneel agentschap, gespecialiseerd in exclusieve producties op het gebied van lifestyle, wonen, reizen, doe-het-zelf, en food.

Bekijk hier de Pinterest en Instagram accounts van Features & More die ik gemaakt heb en onderhoud. Verder bied ik algemene en administratieve ondersteuning, neem ik interviews af en doe ik vertaalwerkzaamheden.

 

Haarlemse fotograaf, gespecialiseerd in portretfotografie op locatie en in de studio.

Bekijk hier het Instagram en Pinterest account dat ik voor Michel Campfens gemaakt heb en onderhoud. Verder bied ik algemene en administratieve ondersteuning.

Interieurstyliste Linda van der Ham, gespecialiseerd in styling, visual media production en consultancy. Ik bied ondersteuning met het op orde brengen (en houden) van de administratie.

 kanker.nl

Online platform waar je informatie over kanker vindt, discussiegroepen, blogs en lotgenoten. Mijn werk hier betrof projectmanagement ondersteuning.

Agentschap gespecialiseerd in interieur- en lifestyle producties.

Interviews en vertaalwerk Nederlands-Engels.

Weekblad voor vrouwen van 25-45. Uitgever: Sanoma

Hier heb ik als Marketingassistent a.i. ondersteuning geboden tijdens de transitie naar een Nederlandse romp-redactie met een hoofdredactie in België.

Maandblad over Psychologie. Uitgever: WPG-Media

Mijn werk hier betreft het assisteren bij de productie van beeldseries en  verschenen edities geschikt maken voor digitale publicatie en archivering.

Maandblad voor Ouders van Nu: Uitgever: Sanoma

Werkzaamheden: Marketing- en Redactieassistentie, 20 uur per week vanaf juni 2017 tot heden.

 
Referenties op aanvraag beschikbaar.