TEKST EN VERTALING

The Paperwork Factory - voor al uw tekst en vertaling

Digitale SEO-teksten en teksten voor print.

Je bent op zoek naar iemand die teksten kan schrijven. Je wilt een heldere en duidelijke tekst op je website, in jouw persoonlijke stijl en met de juiste zoekwoorden zodat je ook daadwerkelijk gevonden wordt.  Of misschien wil je een wervende folder of brochure laten maken over jouw product of dienst. Of je hebt alleen een aantal korte, informatieve teksten nodig, als beschrijving bij jouw producten.

Hierbij kan ik je van dienst zijn: ik kan een tekst schrijven zonder dat er veel input van jouw kant nodig is. Ik verdiep me in jouw dienst of product en zorg ervoor dat ik de informatie krijg die nodig is om een doelgerichte tekst te schrijven die de lezer ook echt aanzet tot actie.  Dit kan door je bijvoorbeeld te interviewen over datgene wat jij beschreven wilt hebben. Erover praten is vaak makkelijker en ik schrijf het mooi voor je op!

Daarnaast maak ik ook redactionele teksten bij (woon)producties in tijdschriften. Ook vertaal ik bestaande teksten van Nederlands naar Engels. Een vertaling van Engels naar Nederlands is uiteraard ook mogelijk.

Bel of mail me voor meer informatie via mijn contactpagina.