ASSISTENTIE

The Paperwork Factory - voor al uw assistentie

Komt er geen einde aan je to-do-lijstjes? Of heb je een belangrijk project dat tijdelijk meer tijd opslokt dan je feitelijk hebt. Of misschien is de administratieve kant van jouw bedrijf sowieso niet jouw sterkste kant. Het kan ook zijn dat het zo goed gaat met jouw bedrijf dat je het simpelweg niet meer in je eentje afkunt. En je eigenlijk wel toe bent aan iemand die een deel van jouw taken overneemt. En met je meedenkt.

Dan ben je bij mij aan het goeie adres. Ik kan je helpen je administratie op orde te krijgen en te houden. Maar ik kan je ook ondersteunen in bredere zin. Afspraken voor je coördineren, praktische zaken voor je regelen, als aanspreekpunt fungeren voor klanten maar ook voor mensen met wie je samenwerkt.Ook qua acquisitie kan ik vast veel voor je doen.

Jij bent goed in wat je doet. En je gelooft in je product of in de dienst die je aanbiedt. Maar dit vervolgens succesvol aan de man brengen is weer een ander verhaal. Jezelf verkopen is een van de moeilijkere kanten van het ondernemen. Jezelf aanprijzen blijft toch onwennig.

Ik kan dat voor jou doen. Ik kan je niet alleen helpen bij de verkoop van je product in praktische zin maar ook door hierover met je mee denken: kan het beter? Zo ja, op welke manier dan? Nieuwe potentiële klanten benaderen maar je ook bij reeds bestaande klanten weer onder de aandacht brengen. Het contact met je klanten onderhouden zodat je ze kunt vasthouden.

Kortom ik kan je op vele manieren ondersteunen.

Bel of mail me voor meer informatie via mijn contactpagina.

Tekst en vertaling